CITROËN PRETPREMIJERNO IZLAŽE SVOJ KOMPAKTNI SUV C3 AIRCROSS U C_42!

Za novu sezonu u izložbenom salonu C_42 u Parizu, Citroën pretpremijerno izlaže novi kompaktni SUV C3 Aircross.

Međunarodni izlog marke na aveniji Champs-Elysées posjetiteljima daje mogućnost ponovnog otkrivanja najupečatljivijih konceptnih automobila i modela koji su skrenuli sa utabanih staza: 2 CV Sahara, concept C4 Cactus Aventure i koncept Aircross.

Izložena su tri modela koja pozivaju posjetitelje na otkrivanje:

Jedinstveni dizajn s elementima personalizacije, snažan i svjež dizajn s dvobojnim krovom i detaljima u boji.

Iznimna prostornost i modularnost, s volumenom prtljažnika kao referenca (do 520 l), klizna klupa u dva dijela ili preklopivo sjedala suvozača.

12 tehnologija za pomoć u vožnji, koje uključuju head-up display, wireless bežično punjenje mobilnog telefona ili Grip Control.

 

Oko novog kompaktnog SUV C3 Aircross, tema bijega se nastavlja sa izložbom nekoliko modela i konceptnih automobila koji su obilježili povijest Marke:

2 CV Sahara. Ova nevjerojatna izvedba 4x4 Citroën 2 CV opremljena je s dva neovisna motora, jednim naprijed, a drugim straga. Proizveden je u manje od 700 primjeraka između 1960. i 1966. godine.

C4 Cactus Aventure. Ovaj koncept, predstavljen je pretpremijerno na Salonu automobila u Ženevi 2014., stavlja C4 Cactus u 100% avanturistički svijet, s gumama za sve podloge, krovnom kutijom, bullbar zaštitom sprijeda i straga te ugrađenim kamerama.

AIRCROSS. Ovaj konceptni automobil prepun boja, predstavljen po prvi puta na Salonu automobila u Šangaju u 2015., ilustrira Citroenovu viziju SUV vozila. Njegov fluidan dizajn bez agresivnosti naglašava zaštitni i dobronamjeran karakter što potvrđuje i iznimno udobna unutrašnjost. Predviđa Citroen C5 Aircross, novi SUV segmenta C, nedavno lansiran u Kini i koji će biti lansiran u drugom polugodištu 2018. u Europi.

SpaceTourer 4x4 E. Ovaj koncept, temeljen je na modelu Citroen SpaceTourer u kompaktnoj verziji XS i opremljen doradom 4x4. Predstavljen je na Salonu automobila u Ženevi

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.