C-Elysée

Odgovara na sva očekivanja

Citroën C-Elysée koristi cjelokupno tehničko i stilističko znanje te iskustvo marke CITROËN. Osmišljen je kako bi ponajprije odgovorio na očekivanja međunarodnih tržišta.


Prednosti:

Skladan i upečatljiv stil uravnotežena obrisa koji vozilu daje otmjenost

Robusno i izdržljivo vozilo, ispitano prelaskom 4 milijuna kilometara

Iznimno prostrana unutrašnjost, a prostranost straga postavlja nove standarde

Ležanje na cesti i udobnost ovjesa tipični za CITROËN

Privlačan omjer uloženog i dobivenog

Benzinski motor PureTech 72 s emisijom CO2 od 119 g i potrošnjom od 5,2 l/100 km

Dizelski motor HDi 90 uz 108 g CO2 i 4,1 l/100 km


PROFINJEN OBRIS

Linije modela Citroën C-Elysée kao i sklad njegovih oblika odmah vam otkrivaju njegov karakter: riječ je o suvremenoj i prostranoj limuzini.

Istodobno uravnotežen i otmjen, širokih tragova kotača, visokog pojasa karoserije i izbočenih blatobrana, Citroën C-Elysée neće vas ostaviti ravnodušnima.


Izražajan pogled

Prednji dio modela Citroën C-Elysée već na prvi pogled izražava njegovu pripadnost gamiCITROËN, osobito zahvaljujući širokom kromiranom potpisu koji ističe reljefni poklopac motora.

Suvremena unutrašnjost

Prostrana unutrašnjost modela Citroën C-Elysée dostojna je velikih limuzina, poglavito njegova armaturna ploča koja se može opremiti suvremenim i zavodljivim ukrasima.

Sjedala su posebno udobna, te odabir materijala odgovara njegovu otmjenom karakteru i robusnosti.

Prostranost bez premca

Velikim unutarnjim prostorom Citroën C-Elysée savršeno je dimenzioniran da odgovara na sve vaše potrebe. Povrh toga što su putnici sprijeda naročito udobno smješteni, putnici straga cijenit će iznimnu prostranost: prostor za noge nevjerojatno je velik i odgovarat će cijeloj vašoj obitelji.

 

Lako dostupan, praktičan i vrlo prostran s obzirom na veličinu kabine, prljažnik obujma 506 litara jedan je od najvećih u klasi. Unutar njega nalazi se i 20-litreni spremnik, idealan za spremanje manjih predmeta.

Citroën C-Elysée ima korisne, domišljato dizajnirane i lako dostupne pretince. Od velikog pretinca za rukavice, preko pretinaca u vratima i u naslonu za laktove u kojem se nalaze drugi praktični pretinci, do džepova na stražnjoj strani prednjih sjedala, svaki putnik može uvijek iskoristiti korisna mjesta za odlaganje.


UDOBNOST U SVAKOM TRENUTKU


Connecting Box

Audio sustav

Regulator/limitator brzine

Klima

Connecting Box modela Citroën C-Elysée podrazumijeva:

audioutičnica

USB priključak

komplet za telefoniranje slobodnih ruku Bluetooth™.

Omogućava vam povezivanje s vašim MP3 čitačem ili USB ključem te uporabu kompatibilnog mobitela u najvećoj mogućoj sigurnosti.


OPTIMALNA RAZINA KVALITETE

Citroën C-Elysée koristi cjelokupnu stručnost Marke kad je riječ o vezi s podlogom, kvaliteti i tehnologiji. Vjeran zahtjevima koje postavlja CITROËN, C-Elysée ima dug međuosovinski razmak i široke tragove kotača, i sprijeda i straga, zbog čega nudi visoku razinu kvalitete ponašanja na cesti i sigurnosti, u gradu i na dugim putovanjima.


Sigurnost na najvišoj razini

Primjerice, njegov kočioni sustav s ABS-om (Anti Blocking System) koji u slučaju nužde prilagođava pritisak na kočnicu i sprječava blokiranje kotača. Pomoć pri naglom kočenju (AFU), pak, trenutačno pojačava pritisak na kočnicu u slučaju naglog kočenja i time skraćuje zaustavni put.

Citroën C-Elysée je također opremljen sustavom za nadzor stabilnosti vozila (ESP) i ima 4 zračna jastuka.

Optimalna pouzdanost i izdržljivost

Naglasak je stavljen na izdržljivost vašeg vozila, osobito s dvostrukom nepropusnom brtvom oko vrata, neophodnom za zaštitu od buke i prašine.

Izvana su odabrani materijali kako zbog njihova estetskog izgleda tako i zbog kvalitete i otpornosti.

 

Ispitan prelaskom četiri milijuna kilometara diljem svijeta, u svim mogućim uvjetima vožnje, Citroën C-Elysée robusno je vozilo sposobno prkositi godinama, čija je i najmanja pojedinost osmišljena da traje.

 

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.