C-Zero

100% električno vozilo

Ovaj gradski automobil osmišljen je da olakša vožnju u gradu: malim dimenzijama, brzim punjenjem i dometom vozila dovoljnim za  potrebe svakodnevne vožnje, i to u tišini uz koju ćete zaboraviti na gradsku buku. Pravi primjer tehnologije i kreativnosti koji već danas daje odgovor na važna pitanja budućnosti!


Prednosti:

100% električna tehnologija

Nula goriva za domet od 150 km

Nula emisija CO2 u vožnji

Nula buke u vožnji

Znatno smanjen trošak uporabe (< od 1,5 € na 100 km)

Četiri prava sjedala koja nude pravu prostranost

Kompaktnost i upravljivost za lakšu vožnju u gradu


TEHNOLOGIJA FULL ELECTRIC

Zaboravite na benzinske postaje! Citroën C-ZERO pokreće električni motor koji razvija snagu od 49 kW (ili 67 KS) i koji napaja litij-ionski akumulator kapaciteta 14,5 kWh.

Akumulator osigurava energiju potrebnu za napajanje motora, klima uređaja i sustava grijanja.

Najveća brzina od 130 km/h i domet vozila od oko 150 km i više su nego dovoljni za svakodnevna putovanja.

Zahvaljujući njegovoj okretnosti i upravljivosti, svaka gradska vožnja je jednostavna. Riječ je o posve novom užitku vožnje.


ZAPANJUJUĆA JEDNOSTAVNOST

Za kretanje: kad okrenete kontaktni ključ ne čuje se nikakva buka motora, već samo zvučni signal koji vas obavještava da je vozilo spremno za kretanje.

Za vožnju: papučica gasa i papučica kočnice.

Za autonomiju: pokazivač u vozilu stalno vam pruža podatke o potrošnji ili generiranju energije, omogućujući vam tako da prilagodite svoju vožnju i optimizirate punjenje akumulatora.

Različiti načini punjenja

Spojen na uobičajenu kućnu utičnicu od 220 volti uz kabel koji se isporučuje uz vozilo, vaš Citroën C-ZERO puni se od 6 do 11 sati (ovisno o jakosti struje)

Vrijeme punjenja smanjeno je na 30 min (80% akumulatora)  ako koristite posebnu stanicu koja daje jednofaznu struju jakosti 125 ampera.

fazi usporavanja, motor vašeg Citroën C-ZERO funkcionira kao generator i pretvara kinetičku energiju vozila u električnu energiju za ponovno punjenje akumulatora.


© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.